≡ Menu

Apartmaji v Puli

Apartmaji v Puli najbolj razširjena in popularna oblika namestitve. Temu primerno, jih lahko najdete kar nekaj. Enostavno bi jih lahko razdelili na apartmaje v starem delu mesta in tiste, ki so na obrobju v hiškam, namenjeni tej vrsti turizma.

Apartmaji v Puli so različnih kategorij, tako da lahko izbirate med osnovno ponudbo, družinskimi apartmaji, tu in tam pa najdete tudi nekatere luksuzne apartmaje, ki so primerni za tiste bolj zahtevne.

Iskalnik – Apartmaji Pula

Z iskalnikom lahko na enostaven način preverite ponudbo prostih apartmajev v Puli, ki so prosti za najem. Na povezavi s fotografijami preverite cene in primernost za vas in vašo družbo. Izpolnite željene datume ni pritisnite Išči.

Booking.com

Apartmaji v Puli

Dodatni apartmaji v Puli, ki so na voljo

Spodaj smo za vas opisali nekaj apartmajev, ki nekoliko izstopajo. Preverite v kolikor vam kakšen od njih odgovarja in ga brezplačno rezervirajte na povezavi.

Downtown Apartments Pula

Kot nakazuje že samo ime, se apartmaji Downtown *** nahajajo v samem zgodovinskem središču Pule, v coni za pešce. Plaža je sicer oddaljena 4km (Fižela ali zaliv Lungomare), po drugi strani pa imate vse znamenitosti Pule na dosegu kratkega sprehoda. Znamenita Puljska Arena je oddaljena le 200m. Na voljo je 5 stilsko, komfortno in moderno opremljenih apartmajev za 2 do 4 osebe. V bližini se nahajajo razni športni objekti, wellnes center, v pristanišču pa se lahko pozanimate o ladijskih izletih na Brione ali pa o najemu čolnov za ribolov ali športne aktivnosti. Za sprostitev predlagamo odlično kavo v sosednji kavarnici ali pa sprehod po čudovitih parkovnih površinah.

  Več info in najem

Apartmaji Villa Canaria ***

Villa Canaria se nahaja v turističnem predelu Pule, Pješčana Uvala. Le nekaj minut sprehoda od plaže ter čudovite obalne promenade, nudi apartmajska hiša 6 nastanitvenih enot, od dvoposteljne sobe do apartmajev za 2 do 4 osebe. Vse sobe so moderno in komfortno opremljene. Gostje se lahko sproščajo na urejenem vrtu, kjer se nahaja ploščad za sončenje, otroško igrišče ter prostor za peko na žaru. Pula s svojimi znamenitostmi je oddaljena 4km, do središča se lahko popeljete tudi z lokalnim avtobusom. Z lastnikom se lahko dogovorite o najemu čolna za ribiške izlete, ponujajo pa vam tudi degustacije odličnih domačih vin.

  Več info in najem

Villa Elizabeta ****

V kraju Banjole pri Puli se v bližini lepe plaže nahaja Villa Elizabeta. Sredi narave in mirnega okoliša nudi hiša 14 apartmajev za 2-4 osebe, kateri so moderno, komfortno in bogato opremljeni, dva sta tudi prilagojena za ljudi s posebnimi potrebami. V glavni sezoni lahko uporabljate zunanji bazen, velik vrt ter prostor za žar, na plaži in v bližini pa se najde več športnih površin in možnosti za različne aktivnosti. Ob večerih se lahko zavrtite na bližnji plesni terasi ali pa si privoščite domače specialitete v eni izmed družinskih gostilnic.

  Več info in najem

Apartmaji Arena Pula

Z ramo ob rami s slovito Puljsko Areno stoji apartmajska hiša Arena ***, ki nosi ime svoje sosede. Ni odveč dodati, da se studio in 5 apartmajev za 2-4 osebe nahajajo v središču Pule, le nekaj metrov oddaljeni od obale. Apartmaji, kljub nekoliko starejši letnici zgradbe v kateri se nahajajo, nudijo ves potreben komfort, ki ga potrebujete za sproščen oddih. Najbližja plaža je oddaljena 2,5 km (Fižela), lahko pa se nemoteno sprehajate po obalni promenadi, raziskujete puljske znamenitosti ali pa se v pristanišču pozanimate o izletih v Benetke, na Brione ali na druge destinacije.

  Več info in najem

Sfinga Verudela ***

Apartmaji Sfinga Verudela se nahaja na istoimenskem polotoku, 2km oddaljeni od središča Pule. Lega hiše je nekoliko dvignjena, zato nudi lep razgled na morje, do znane plaže Zlatne Stijene pa je 300m sprehoda. Nudi 10 apartmajev, kateri so večinoma namenjeni družinam ali večjim družbam saj sprejmejo od 4 do 8 oseb, po dogovoru pa so dobrodošle tudi hišne živali. Vsi apartmaji so udobno in moderno opremljeni ter nudijo balkon ter lastno parkirno mesto. Za različne športne aktivnosti se lahko odpravite v bližnji turistični predel Punta Verudela, kjer lahko deskate, smučate na vodi, se potapljate in še več.

  Več info in najem

Apartmaji Doda Pula

V apartmajskem naselju Pješčana uvala, 2,5km oddaljenem od središča Pule, se nahajajo apartmaji Doda ***. Svetlo in komfortno opremljeni apartmaji sprejmejo od 2 do 5 oseb in so primerni tako za pare kot družine ali večje družbe. Vsak apartma ima balkon ali teraso, lahko pa uporabljate vrt in prostor za peko na žaru. Do plaže se spustite po rahlem klancu, vsega 400m od hiše. Ob obali se lahko sprehajate po urejeni promenadi, lahko pa zavijete v bližnjo puljsko marino in občudujete različna plovila. Ob plaži se nahaja več športnih igrišč, različne restavracije in bari.

  Več info in najem

Apartmaji Polai Center ***

Klimatizirani apartmaji Polai Center se nahajajo v bližini puljske trdnjave in le 400m od znamenite Arene. Nudijo vam dva studia za 2 oz. 3 osebe ter apartma za 2-3 osebe. Apartma nudi tudi manjši balkon, vse tri enote pa so opremljene z televizijo ter ipadom.

Ti apartmaji v Puli so idealno izhodišče za raziskovanje zgodovinskega mesta, do obalne promenade pa je le 5 minut sprehoda. Plaža Valsaline je oddaljena 10 minut vožnje.

Apartmaji T&S ***

Apartmaje T&S najdete v mirni stanovanjski soseski JV od središča mesta. V hiši se nahajajo 3 studii za 2-3 osebe ter manjši apartma za 3 osebe. Nekateri apartmaji nudijo balkon, pred hišo pa lahko uporabljate teraso ter manjši vrt. Dovoljeno je bivanje hišnih ljubljenčkov.

Dogovorite se lahko za jahanje konj ali ribolov. Plaži Valsaline in Pješčana uvala sta oddaljeni 6 minut vožnje ali 25 minut sprehoda.

Villa Kristina ***

Villa Kristina je del apartmajske soseske v predelu mesta Pješčana Uvala. Stoji na mirni lokaciji z veliko mediteranskega zelenja. Najamete lahko dva studia za 2 osebi ter dva apartmaja za 2 oz. 4 osebe. V vsakem apartmaju boste našli balkon, televizijo, klimo, lahko pa dostopate do brezžičnega interneta. Pred hišo lahko posedite in klepetate na senčni terasi.

Plaža je oddaljena le 2-3 minute, središče mesta pa 10 minut vožnje.

Apartmaji Sandy Bay ***

Med apartmaji v Puli si lahko prijetne počitnice v dvoje privoščite tudi v apartmajih Sandy Bay. Nudijo vam namreč studio ter apartma za 2 osebi, s seboj pa lahko pripeljete tudi kužka. Oba apartmaja nudita brezžični internet, televizijo, klimo ter balkon. Na prostem je manjši vret, kjer lahko pečete na žaru ter igrate pikado.

Plaža Pješčena Uvala z številnimi športnimi površinami se nahaja le 2-3 minute od nastanitve, središče mesta pa je oddaljeno 2.5km.

Ribarska koliba Resort ****

Apartmajsko naselje Ribaska Koliba Resort se nahaja tik ob marini Verudela. Znotraj kompleksa se nahaja 18 sodobno in luksuzno opremljenih apartmajev za 2-6 oseb ter nadstandarden penthouse apartma s 4 spalnimi sobami za 8-9 oseb. Razvajali se boste v številnih lepotnih tretmajih, zunanjem bazenu, savni ter športnih aktivnostih. V kompleksu je tudi kavarna in restavracija.

Plaža Sakordjana je oddaljena 400m, plaža Ambrela pa 600m.

Dodatne apartmaje v Puli najdete na strani Booking.

apartmaji v Puli

Preverite tudi hotele v Puli ali se vrnite na prvo strani Pula.si.

Dodatno ponudbo najdete s pomočjo iskalnika zgoraj, tako da vpišete datume in število oseb. Na strani boste preverili kateri apartmaji v Puli so še prosti in kakšna je cena.