≡ Menu

Če vas zanima kakšno bo vrem v Puli, lahko na naši strani najdete vremensko napoved za naslednje 3 dni.

Ogledate si jo lahko na strani Vreme Pula.

Če se tako nameravate na hitro odpraviti v Istro in obiskati Pulo ali kateri kraj v bližini vam lahko koristi pri napovedi vremena. Tako boste s seboj vzeli primerna oblačila ali se dokončno odločili ali se boste danes odpravili na izlet ali ne.

Če se boste letos odpravili v Pulo in potrebujete apartma ali kakšno podobno prenočišče, jo lahko najdete na naši strani.

Na strani apartmaji v Puli najdete nekaj kratkih predstavitev apartmajev, ki si jih je vredno ogledati. Na kratko si preberite opise in preverite, če vam je kateri izmed njih všeč.

Druga možno rezervacije pa je seveda iskanje s pomočjo iskalnika apartmajev, ki ga najdete na prvi strani ali v stranski vrstici. Iskanje opravite tako, da samo vpišete željene dneve in število oseb in pritisnite Išči. Podrobnosti o vsaki namestitvi si ogledate na strani z rezultati, kjer kliknete za ogled podrobnosti apartmajev in prenočišč, ki so na voljo.

Tako lahko preverite poljubno število apartmajev in v kolikor boste želeli rezervirati apartma v Puli in je do glavne sezone še dovolj časa, boste zagotovo našli nekaj primernih opcij. Rezervirajte tisto, ki vam je najbolj všeč in se odpravite v Pulo.

Če se boste za naslednji izlet ali dopust odpravili v Pulo ali njeno okolico in jo nameravate tudi obiskati, smo za vas pripravili nekaj glavnih znamenitosti Pule, ki si jih je vredno ogledati. Tako lahko popestrite svoj obisk Pule in si ogledate nekaj lepih zgradb.

Seznam najdete na strani znamenitosti Pule.

Preverite katere smo izbrali za vas, še posebej pa bomo veseli vaših predlogov, če ste že bili v Puli in vam je bila katera stvar še posebej všeč in je še nismo uvrstili na naš seznam. Posredujete jo lahko preko emaila ali naše Facebook strani in z veseljem bomo objavili vaš predlog na strani.

Pula

Mobilne hišice so novi trend, ki se je prikradel že v prav vsak hrvaški kamp. Tudi Pula ni izjema in v njeni okolici najdete kar nekaj mobilnih hiših.

Mobilne hišice lahko najamete za dan ali dva, seveda pa se največkrat odločimo za tedenski dopust. Pri tem je potrebno upoštevati, da je potrebno doplačilo za čiščenje v večini primerov, tako da se kratek najem mobilne hiške ne splača tako, saj je enak v vsakem primeru.

Ponudbo najdete na strani mobilne hišice v Puli.

Ogledati si lahko 4 ponudnike mobilnih hišk, ki jih lahko trenutno najdete, v prihodnosti pa se bomo potrudili, da bomo dodali tudi ostale. Če imate kakšno vprašanje o bivanju  mobilnih hišicah pri Puli, nas lahko kontaktirate preko emaila. Prav tako vam nudimo pomoč pri iskanju prostih terminov. V ta namen lahko obiščete obe podstrani, ki ju najdete pri zavihku Mobilne hišice in sami enostavno preverite proste termini in ugodne cene za najem mobilne hišice.

Še vedno iščete primeren dopust ali izlet za 1. maj?

Odpravite se v Pulo!

Obisk Pule ima številne prednosti:

  • je ob morju
  • je blizu
  • lepo mesto
  • zabava
  • različne oblike prenočišč

Seveda se priporoča, da se tja ne odpravite samo za ena dan, ampak da tam ostanete nekaj dni. Še vedno se lahko dobijo zelo ugodna prenočišča, vse pa je odvisno od tega, kakšno obliko prenočišča potrebujete ali si želite. Apartma najdete na strani Apartmaji, hotele na drugem zavihku, seveda lahko izkoristite in se odpravite v mobilno hiško.

Uporabite iskalnik prenočišč na desni strani in na hitro primerjajte ponudbo in rezervirajte ugodno prenočišče v Puli za 1. maj.

Če se boste še v tem poletju odpravili v Pulo in boste potrebovali kakšen apartma, lahko na naši strani najdete nekaj predlogov katerega zbrali. Na strani apartmaji Pula najdete nekaj opisan apartmajev, ki si jih lahko ogledate in preverite, če vam odgovarjajo.

Prav tako najdete v okolici Pule in bližnjih mestih dodatne apartmaje. Glede na to, da so kraji v Istri relativno blizu, si lahko ogledate tudi ponudbo prenočišč v kakšnem sosednjem kraju ali notranjosti Istre, saj so v času glavne turistične sezone lahko veliko krat zasedeni.

Dodatno lahko apartmaje v Puli najdete s pomočjo iskalnika apartmajev, ki ga najdete na naši strani. Tako boste lahko enostavno preverili samo tiste apartmaje, ki so v izbranih terminih prosti. S tem boste prihranili kar nekaj časa, saj ima veliko strani objavljene samo vse apartmaje, ki pa so v času poletne sezone zelo zasedeni. S pomočjo iskalnika boste našli samo proste apartmaje v Puli.

Oglejte si čudovit video o Puli, kjer si boste lahko ogledali pristanišče in center mesta.

Slovensko ime za Pulo je Pulj, a se je v pogovoru vseeno bolj obdržalo ime Pula, kadar govorimo o tem lepem Hrvaškem mestu, ki ima eno izmed najlepših rimskih aren na svetu.

Na strani Pula.si bomo spremljali vse aktualne zanimivosti o Puli in njenem dogajanju kakor tudi vse turistične informacije, ki zanimajo tiste, ki se tja odpravljajo.

Apartmaji in hoteli v Puli so na voljo na vsakem koraku in tako boste tudi na naši strani našli široko ponudbo prenočišč v Puli z možnostjo ogleda fotografij in rezervacije.

Prav tako najdete vreme Pula, kjer boste naleteli na različne prognoze za vreme v Puli, da se boste lahko lažje odločili na podlagi vremenske napovedi ali je pravi dan za kratek odhod v Pulo ali bi bilo izlet bolje prestaviti.