≡ Menu

Hoteli v Puli

Če bi radi pobrskali med hoteli v Puli, ne boste imeli velikih težav, saj je ponudba zelo dobra. V Puli lahko najdete luksuzne hotele s 4* in odlično ponudbo ali na drugi strani preverite tiste cenejše ali družinske hotele in si rezervirate kakšnega izmed njih. Tudi tukaj smo zbrali nekaj informacij o hotelih.

Iskalnik – hoteli Pula

Za pregled prostih hotelov v Puli uporabite spodnji iskalnik in vpišite termine za bivanje ter število oseb. Pritisnite Išči in na strani z rezultati preveritecene, fotografije in druge podrobnosti hotela. Zelo enostavno in brezplačno ga lahko nato tudi rezervirate.

Booking.com

Hoteli v Puli

Spodaj smo za vas pripravili tudi opis nekaterih hotelov v Puli. Preverite kratke opise in kliknite na povezavo, da si ogledate več informacij o tem hotelu. Preverite cene ter proste termine za najem hotelske sobe med opisanimi hoteli v Puli.

Hotel Park Plaza Histria

Hotel Park Plaza Histria **** je eden največjih in najuglednejših hotelov v Puli, nahaja pa se na odlični lokaciji prav na koncu polotoka Verudela, kar mu daje odličen razgled na morje praktično iz vseh strani. Nudi 368 dvoposteljnih sob, od komfortnih do luksuznih, vsaka ima balkon z čudovitim razgledom.

Ta hotel v Puli v svoji ponudbi ne skopari, lahko uporabljate zunanji in notranji bazen, 550m2 velik wellnes center, telovadnico, različna športna igrišča, poleg vsega pa je urejena plaža praktično na dosegu roke. V hotelski restavraciji vas bodo razvajali z odlično kulinariko in izborom domačih ter tujih vin.

  Več info in rezervacija

Hotel Amfiteatar Pula

Hotel Amfiteatar *** se nahaja v središču Pule, v neposredni bližini znamenite Puljske Arene. Gre za manjši novejši hotel, kateri nudi 18 prostornih dvoposteljnih sob, katere so izbrano opremljene ter odete v svetle barvne kombinacije. Osebje se trudi, da gostom ne nudi zgolj nastanitve temveč tudi svojevrstno doživetje.

V restavraciji vam nudijo dnevno sveže jedi z mediteranskim pridihom, veliko pa je poudarka na kreativnosti in detajlih. Do Arene, muzejev, gradu in drugih znamenitosti se lahko sprehodite peš, v bližini je tudi pristanišče, kjer se lahko pozanimate o povezavah na Brione, Mali Lošinj in druge dnevne izlete. Najbližja plaža je oddaljena 2km.

  Več info in rezervacija

Hotel Aurora Pula

Hotel Aurora *** se nahaja na mirni lokaciji, obdani z mediteranskim zelenjem, 5km oddaljen od središča Pule. Nudi 13 svetlo in komfortno opremljenih sob, med njimi tudi apartmaja za 3 in 4 osebe, primerna za družine. Čeprav nekoliko oddaljen od večjega dogajanja, hotel nudi razne aktivnosti, tako da oddaljenost 7km od plaž niti ne moti preveč.

Večji zunanji bazen z teraso za sončenje, savna, obilica sprehajalnih in kolesarskih poti ter možnost najema konj za jahanje omogoča aktivno preživljanje prostega časa. Če k temu dodamo še, da so po vnaprejšnjem dogovoru dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki, je potemtakem mera povsem polna.

  Več info in rezervacija

Oglejte si tudi druge hotele v Puli na strani Booking.

Pula

Obiščite tudi stran apartmaji ali nazaj na Pula.si.

Dodatni hoteli v Puli so na voljo s pomočjo iskalnika zgoraj. Preverite ponudbo in cene ter si rezervirajte najprimernejši hotel v Puli.